Vastuullinen sijoittaminen

Voiko sijoittaminen kannattaa, jos ihminen ei halua ottaa suuria riskejä? Monet ihmiset ajattelevat, että sijoittamisessa on kyse siitä, että laitat tuhansia euroja yhteen sijoituskohteeseen. Toiset ajattelevat, että sijoittamisessa on kyse siitä, että laitat kaikki varasi tiettyyn koriin ja jäät odottamaan sen arvon nousemista.

Jos haluat olla sijoittaa maltillisemmin, voit aina aloittaa pienillä summilla. Voit jopa aloittaa alle 100 dollarilla ja ostaa muutaman osakekannan.

Sama koskee niitä, jotka haluavat sijoittaa Bitcoiniin. Sinun ei tarvitse ostaa kokonaista Bitcoinia sijoittaaksesi kryptovaluuttoihin. Bitcoinin pienin yksikkö on Satoshi. Voit ostaa näitä yksiköitä aluksi vähän ja ostaa niitä myöhemmin lisää.

Voit myös kehittää erilaisia strategioita, jotka kannustavat sinua sijoittamaan säännöllisesti. Ehkä haluat automatisoida kuukausittaisen siirron käyttötililtäsi säästötilillesi. Sijoittamalla säännöllisesti minimoit myös sijoittamiseen liittyvät riskit. Sinun on myös syytä tutkia sijoituskohteita tarkemmin, jos haluat sijoittaa oikeisiin kohteisiin. Varmista aina, että tiedät mihin olet sijoittamassa rahojasi.